Ontmoet ons team

Bekijk teamleden

Over ons

Verzekeringskantoor Van Den Bossche & Van der Jeught CVBA: verzeker uw toekomst.

Verzekeren, een job voor specialisten.

Welkom op de website van Van Den Bossche & Van der Jeught CVBA, het kantoor dat zonder meer als het levenswerk van François Van Den Bossche kan beschouwd worden. Meer dan dertig jaar geleden werd een pand betrokken in de De Bruynlaan te Wilrijk. Vanuit deze basis startte François het kantoor dat al snel een hoge vlucht nam. Na al die jaren staat het kantoor synoniem voor een klantgerichte aanpak en sectoriele knowhow.

Ons succes? Specialiseren in plaats van generaliseren!

Wij runnen geen bankagentschap omdat we van mening zijn dat verzekeren specialistenwerk is. Ons motto is dan ook; om succesvol te zijn moeten we ons onderscheiden. Dank zij deze specialisatie kunnen we zowel particulieren als kleine en middelgrote ondernemingen optimaal bedienen. Voor beide doelgroepen kunnen we een breed gamma aan producten en diensten aanleveren zodat u maar 1 gesprekspartner behoeft, zowel voor uzelf als voor uw bedrijf. Vertrouw dus op ons ter dekking van uw aansprakelijkheid, ter bescherming van uw patrimonium of voor vermogensopbouw door middel van interessante beleggingen.

Een onafhankelijk makelaar voor onafhankelijk en objectief advies.

Wij zijn een bij de sectorregulator ‘FSMA’ ingeschreven en erkend onafhankelijk makelaarskantoor.Dat betekent dan ook dat wij de vrijheid hebben om met meerdere verzekeringsmaatschappijen samen te werken. Populaire verzekeraars zijn ongetwijfeld AXA, AG en VIVIUM maar wij zouden het label “professioneel en klantgericht” niet waardig zijn als we ook niet op zoek gaan naar meer gespecialiseerde producten bij kleinere maar gespecialiseerde maatschappijen zoals DAS, Euromex, Arag en DKV.

Het is onze troef dat we voor elke gespecialiseerd risico een gepaste waarborg vinden, in overeenstemming met uw wensen inzake prijs en kwaliteit. Onze onafhankelijkheid laat ons ook toe om uw belangen optimaal te behartigen bij schade, volledig autonoom van eender welke belanghebbende (tegenpartij, maatschappij, …) . Wij adviseren u bij de aangifte en indien vereist tekenen we zelfs present op de expertise met deskundige bijstand.

Brocom & FVF, onze partners voor uw professioneel advies.

Ons kantoor staat elke dag tot uw dienst van 9u15 tot 12u00 en van 13u30 tot 18u00 (woensdagnamiddag gesloten, vrijdagnammidag tot 16u00). Buiten deze openingsuren kunt u steeds een afspraak bekomen bij ons op kantoor, of bij u thuis. Verder zijn we ook lid van de beroepsfederaties Brocom en FVF. Dankzij de informatie en blijvende scholing die wij van deze partners ontvangen, blijven we up to date inzake verzekeringstechnisch beheer, fiscaliteit en financiële dienstverlening. Zo bent u zeker dat u een correcte service krijgt. Uw investering in “uw bescherming” of in “uw toekomst” is dus bij ons in goede handen.

Onze medewerkers

Van der Jeught Alex
Van der Jeught AlexZaakvoerder Verzekeringsmakelaar
Lela Javakhia
Lela JavakhiaOnthaal verantwoordelijk Algemene administatie