Materiaal

Materiaal

Uw goederen en andere bezittingen verdienen ook uw aandacht. Soms hebt u ze gedurende vele jaren opgebouwd. En dit betekent natuurlijk dat ze ook een aanzienlijk kapitaal vertegenwoordigen. Onze expertise stelt ons in staat om uw voorraden en de variaties ervan te evalueren zodat we u een polis kunnen aanbieden die past bij uw situatie. Zonder dat u teveel betaalt of dubbel verzekerd bent.

U vervoert ook dagelijks goederen. Tijdens het transport kunnen uw goederen ook beschadigd raken bij een ongeval of een andere catastrofe (brand, overstroming, verontreiniging, enz.).
Wij helpen u om gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen te vinden die thuis zijn in uw bedrijfstak. Neem contact met ons op voor meer informatie.

En dan is er ook nog diefstal. Niemand ontsnapt op het risico van inbraak, maar dit is nog meer het geval voor bedrijfsgebouwen. Vaak zijn ze onbewoond en in afgelegen industrieparken gelegen. Dat maakt van uw fabriek of kantoorgebouw een prooi voor personen met slechte bedoelingen. Zelfs als uw gebouwen voorzien zijn van een alarm kan in enkele minuten al heel wat ontvreemd worden.

Het beste is dan ook uw machinepark en uw bedrijfsvoorraden te beschermen door middel van een aangepaste verzekering. Een verzekering Diefstal dekt zowel inbraken met of zonder geweld en natuurlijk ook de schade veroorzaakt bij indringen van uw gebouwen.