Brand

Brand

Een brandverzekering is een absolute must voor uw bedrijfspand! Of het nu een kantoor, commercieel handelspand of een industriële vestiging betreft, uw bedrijfspand is van onschatbare waarde voor de continuïteit van uw activiteiten.

En niet alleen brand maar ook natuurrampen (storm, overstromingen), waterschade of diefstal kunnen uw gebouw(en) beschadigen.

Maar vaak stopt het niet bij de bedrijfsgebouwen en blijft ook de inhoud (uw goederen, materiaal, koopwaar, meubilair, …) niet gespaard. Ook daarvoor bestaan er kant-en-klare oplossingen. Naast de basisdekking voor brand is het ook mogelijk om u te beschermen tegen het omzetverlies dat voortvloeit uit een schadegeval. Onder meer dankzij een waarborg “commerciële werkloosheid” kunt u omzetverlies als gevolg van brandschade compenseren zodat de inkomsten van uw bedrijf op peil blijven.

Voor een optimale dienstverlening komen onze medewerkers ter plaatse om het risico in te schatten, preventief advies te verstrekken en u onmiddellijk een offerte op maat voor te stellen.