Verzeker uw toekomst.

Bij Verzekeringskantoor Van Den Bossche & Van der Jeught maken wij het kopen van verzekeringen gemakkelijker door je de beste beschikbare opties te tonen en je te helpen de perfecte polis te vinden tegen een geweldige prijs.

Lees meer

Ontdek onze verzekeringen:

Vragen? Bel ons : +32 3 83 06903

Waarom je het best voor Van Den Bossche & Van der Jeught Verzekeringen kiest?

Welkom op de website van Van Den Bossche & Van der Jeught CVBA, het kantoor dat zonder meer als het levenswerk van François Van Den Bossche kan beschouwd worden. Meer dan dertig jaar geleden werd een pand betrokken in de De Bruynlaan te Wilrijk. Vanuit deze basis startte François het kantoor dat al snel een hoge vlucht nam. Na al die jaren staat het kantoor synoniem voor een klantgerichte aanpak en sectoriele knowhow.

Persoonlijk advies

Online schade aangifte

Vrijblijvende offerte aanvraag

Expertise

Over Van Den Bossche & Van der Jeught Verzekeringen

Ons succes? Specialiseren in plaats van generaliseren!

Wij runnen geen bankagentschap omdat we van mening zijn dat verzekeren specialistenwerk is. Ons motto is dan ook; om succesvol te zijn moeten we ons onderscheiden. Dank zij deze specialisatie kunnen we zowel particulieren als kleine en middelgrote ondernemingen optimaal bedienen. Voor beide doelgroepen kunnen we een breed gamma aan producten en diensten aanleveren zodat u maar 1 gesprekspartner behoeft, zowel voor uzelf als voor uw bedrijf. Vertrouw dus op ons ter dekking van uw aansprakelijkheid, ter bescherming van uw patrimonium of voor vermogensopbouw door middel van interessante beleggingen.